start


bekijk al het nieuws.


Er zijn vandaag geen aanbiedingen van bedrijven in en rond Bavel.

Historie
Adverteren
Contact

log in klant

 


Breda waardeert mantelzorgers

02 Nov 2016


--->naar website
Breda, 3 november 2016 -
Mantelzorgers doen fantastisch werk. De Gemeente Breda waardeert hun inzet zeer en wil alle mantelzorgers in Breda dan ook ondersteunen en bedanken. Dit doet ze bijvoorbeeld door de mantelzorgwaardering: een cadeaubon naar keuze ter waarde van 75 euro. Deze kan gebruikt worden om zelf te gaan winkelen, voor een etentje of avondje uit. Namens de gemeente ondersteunt Steunpunt informele zorg Breda (StiB) mantelzorgers en verzorgt deze waardering. Alle mantelzorgers in Breda kunnen de mantelzorgwaardering aanvragen op www.bredawaardeert.nl of via 076 750 32 00.
Een nieuwe winterjas
StiB heeft mantelzorgers gevraagd te laten weten waar ze de bon aan hebben besteed. Dat leidde tot leuke reacties. Babette Conradi, die zorg verleent aan haar opa en oma: “Ik ben super blij met de vvv-bonnen. Omdat ik nog studeer, ga ik de bonnen besteden aan mijn winterjas! Hiervoor mijn hartelijke dank en ik blijf mijn opa en oma ondersteunen!” Andere mantelzorgers gebruiken de bon voor een lunch, een nieuwe hengel of bijvoorbeeld een nieuw koffiezetapparaat of paar schoenen.

Voor wie?
Alle mantelzorgers in Breda komen in aanmerking voor waardering en ondersteuning door StiB. Mantelzorgers zorgen lange tijd onbetaald voor iemand in hun omgeving. Vaak is dit de partner, een familielid of bekende. Een voorwaarde voor deze mantelzorgwaardering en ondersteuning is dat degene die verzorgd wordt, in de gemeente Breda woont.


Mantelzorger Babette: “Superblij met de vvv-bonnen!”

Aanvragen
De mantelzorgwaardering is tot het einde van dit jaar aan te vragen via www.bredawaardeert.nl of 076 750 32 00. Mantelzorgers kunnen hier ook terecht voor meer informatie over hulp en ondersteuning.
<-- Vorige pagina
bekijk alles of
Vul (een gedeelte van) de naam, het adres of de omschrijving in (minimaal 4 tekens):